• Količina
  Cena RSD
 • Način kupovine

  1. Kontaktirajte nas na jedan od postavljenih telefona na vrhu svake stranice. Informišite se o proizvodu a zatim nam izdiktirajte vaše podatke I adresu za slanje. (U toku radnog vremena omogućen je Viber, WhatsApp)

  2. Pošaljite nam upit I vaše podatke porukom na neku od sledećih adresa :

  • sms poruka na mobilni telefon
  • pišite nam na mail adresu : pontis.motori@gmail.com
  • ostavite nam poruku na našoj facebook stranici:   https://www.facebook.com/pontiskraljevo/

  3. Registrujte se kao naš kupac, ostavljajući vaše podatke na e-shopu i posle registracije nastavite sa kupovinom artikala. (Naglašavao da registracijom u našu bazu kupaca, pri kasnijim ponovljenim kupovinama stičete pravo na određene popuste)

  4. Posetite nas lično u našem izložbenom prostoru 
  Pontis Oprema Kraljevo
  16 Oktobra 3/3
  36000 Kraljevo

  Robu šaljemo kurirskom službom Bex. Robu plaćate pouzećem kada vam kurir donese paket. Cena dostave varira zbog težine paketa I kreće se od 450din (ova je u 90% slučajeva) do 490 din… Dostavu paketa snosi kupac.

  Reklamacije : Kupac ima pravo na reklamaciju ukoliko je iz bilo kojih razloga nezadovoljan proizvodom. Obavezan je da nas , odmah nakon prijema paketa- istog dana i utvrđenih nepravilnosti , kontaktira putem telefona ili maila i da obrazloži nastali problem. Zbog svog imena,reputacije i dugogodišnjeg poslovanja potrudićemo se da rešimo problem na zadovoljstvo kupca, poštujući kako zakonske regulative tako i korektan, ljudski stav i odnos prema kupcu.